A Barca ellen debütálhat Usain Bolt a ManUnitedben

Bolt
Manchester United supporter, Jamaican Olympic sprint champion Usain Bolt on the pitch with a replica shirt displaying the time in which he won the 100m Final before the English Premier League football match between Manchester United and Fulham at Old Trafford in Manchester, north-west England on August 25, 2012. AFP PHOTO/ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications / AFP PHOTO / ANDREW YATES
Vágólapra másolva!
A világ leggyorsabb embere is ott lehet a Manchester United-legendák között a Barcelona elleni jótékonysági gálamérkőzésen – feltéve, ha addig felépül sérüléséből.

Bolt egyik régi nagy álma, hogy pályára léphessen kedvenc csapatában. Legutóbb akkor bizonyította fanatizmusát, amikor betelefonált a Manchester United tévécsatornájának élő adásába, hogy elmondja véleményét egy megnyert bajnokiról. A műsorvezető nem akarta elhinni, hogy valóban Usain Bolt az, de később maga a sprinter erősítette meg közösségi oldalán, hogy bizony ő telefonált.

Usain Bolt régi nagy álma válhat valóra Forrás: AFP/Andrew Yates

A Manchester United legendái szeptember 2-án játszanak a Barcelonával, és Bolt mellett olyan korábbi világsztárok is ott lesznek, mint

Edwin van der Sar, Paul Scholes, Dwight Yorke és Phil Neville.

A másik oldalon többek között Gaizka Mendieta, Eric Abidal, Miguel Ángel Nadal, Gheorghe Popescu, Ion Andoni Goikoetxea és Julio Salinas is pályára lép.

Az egyetlen gondot az jelenti, hogy Bolt élete utolsó versenyén, a 4x100-as váltó döntőjében combsérülést szenvedett Londonban. A Barca elleni játéka a felépülésétől függ.

Usain Bolt a hátsó ajtón távozott az atlétika fekete napján

A legyőzhetetlennek gondolt Mo Farah hazai közönség előtt kikapott a búcsúversenyén. Az eltiltott orosz csapat függetlenként induló tagja, Maria Lasitskene megnyerte a világbajnokságot, így tiszteletére a Nemzetközi Atlétikai Szövetség himnuszát voltak kénytelenek lejátszani. Usain Bolt pedig élete utolsó versenyén az ünnepelt sztár státuszából a fájdalmas arccal a hátsó kijáraton kisántikáló vesztes szerepébe kényszerült.