Társoldalunk:

Micsoda dráma! A Burnley oktatta a bajnok Chelsea-t

2017.08.12. 17:57

Az előzetesen minden szakértő által kiesőnek vélt Burnley a Stamford Bridgen lepte meg a címvédő Chelsea-t, Wayne Rooney góllal debütált régi-új csapatában, nyert a Huddersfield és a West Brom, de a City is hozta a kötelezőt. 

A Burnley a Stamford Bridgen győzte le a címvédő ChelseatForrás: AFP/Ian Kington

Szombaton is remek mérkőzésekkel folytatódott az angol bajnokság nyitófordulója. A Burnley hatalmas meglepetésre idegenben nyert 3-2-re a találkozót Cahill és Fabregas kiállítása miatt 9 emberrel befejező bajnok Chelsea otthonában.

Az Everton a visszatérő Wayne Rooney góljával gyűrte le 1-0-ra a Stoke gárdáját, a Southampton pedig gólnélküli döntetlennel indított a Swansea ellen.

A Premier Leagueben abszolút újonc Huddersfield tovább írja tündérmeséjét, első PL meccsén 3-0-ra győzőtt a Crystal Palace otthonában, míg a West Brom a Bournemouth-t fektette két vállra (1-0).

A Manchestery City nehezen talált fogást a szintén újonc Brigtonon, Agüero azonban a 70. percben megtörte a gólcsendet, majd egy szerencsétlen öngól magabiztossá tette Guardiola együttesének győzelmét (0-2).