Volt edzője Angliába hívja, de inkább pornószínész lenne

FOOTBALL: Saint-Étienne draws 2-2 with Lausanne Sports Newzulu Citizenside Nicolas LHOTEL ASSE Saint-Étienne Lausanne Sports Lausanne Suisse Dutch Switzerland swiss french MATCH STADIUM jacques forestier TEAM football team soccer verts BENOÎT ASSOU-EKOTTO
FRANCE, Aix-les-bains : St Etienne's French team player Benoît Assou-Ekotto looks on during a friendly match between French football team Saint-Etienne (ASSE) against Swiss football team, Lausanne Sports on July 8, 2015, at the Jacques Forestier Stadium in Aix-les-Bains, south-eastern France. - CITIZENSIDE/NICOLAS LHOTEL
Vágólapra másolva!
Az angol futball másodosztályának megfelelő Championshipben szereplő Birmingham City menedzsere, Harry Redknapp szívesen látná csapatában korábbi játékosát, Benoit Assou-Ekottót, de a 33 éves balhátvéd megszerzése nem lesz könnyű menet, mert erősen gondolkodik azon, hogy a futball otthagyva inkább pornószínésznek áll.

A 24-szeres kameruni válogatott focistáról köztudott, hogy a labdarúgást munkának tekinti és a saját mérkőzésein kívül sosem kötötte le a sportág. 2006 és 2015 között a Tottenham futballistája volt, itt dolgozott együtt 4 éven át Redknappel, aki nagyon megkedvelte. Egy sikertelen szezonra követte őt a QPR-hoz is, utána a Saint-Étienne, majd a szintén francia Metz következett, amellyel ebben az idényben sikerült kiharcolni a bennmaradást. Viszont a szerződése a nyáron lejár.

Dilemma: futball vagy pornó? Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Nicolas Lhotel

A 70 éves Redknapp, aki a szezon közben érkező mendzserként tartotta a Championshipban a birminghami csapatot, híresen nagy mágus az átigazolási piacon, de lehet, hogy ő sem tudja elhalasztani Assou-Ekotto pornókarrierjének kezdetét.

„Beszéltem a sráccal, az egyetlen probléma, hogy pornószínész akar lenni. Talán rá tudom venni, hogy várjon vele még egy évet. Remek futballista, boldogan látnánk ősztől a Brimigham mezében" – mondta Redknapp a 33 éves játékosról a Spurs Showban.