Két egykori nagy csapat randevúzik Dublinban

- Horizontal
Genoa's Brazilian midfielder Lima Rodrigues Fabiano fights for the ball with Sampdoria's forwards Vincenzo Montella during their Serie A match between Sampdoria and Genoa at Luigi Ferraris Stadium 23 September 2007, in Genova. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Barátságos mérkőzésen Dublinban lép pályára augusztus másodikán a Manchester United labdarúgócsapata az olasz Sampdoria ellen.

Az angol klub előzőleg az Egyesült Államokban túrázik a nyáron, ahol megmérkőzik a városi rivális Manchester Cityvel, a Real Madriddal és az FC Barcelonával, majd a Valerengával csap össze július 30-án Oslóban.

A United a hatodik helyen végzett a Premier League-ben, ezzel a nemzetközi porondon az Európa Liga-főtáblájára került, de még a Bajnokok Ligájában is szerepelhet, ha győz az EL mostani döntőjében az Ajax Amsterdam ellen.

Az utolsó BEK-döntőben vesztesként pályára lépő (a Barcelonától kaptak ki hosszabbítás után 1-0-ra), 1990-ben UEFA-kupát nyerő genovai csapat sem parádézik az idei szezonban, egy fordulóval a vége előtt tizedik az olasz bajnokságban.