Megőrülnek az amerikaiak Nikolics új csapattársáért

Bastian Schweinsteiger arrives in Chicago FOOTBALL
German soccer player Bastian Schweinsteiger in O'Hare Airport shortly after touching down in Chicago, USA, 28 March 2017. The German midfielder transferred from the Premier League club Manchester United to MLS outfit Chicago Fire on a one year contract. Photo: Ting Shen/dpa
Vágólapra másolva!
Igazi szupersztárként érkezett meg a németek világbajnok futballistája, Bastian Schweinsteiger új klubja, a Chicago Fire székhelyére.

Már a reptéren szurkolók százai fogadták, egyikük a "futballisten" feliratot írta bálványa fotója alá.

Hivatalosan szerdán mutajta be új klubja a 32 éves játékost, aki megérkezésekor nem nyilatkozott, csak szorgalmasan osztogatta az autogramokat.

Szinte megállás nélkül oszogatta az aláírásokat a reptéren Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ting Shen

Az izgatott tömegben testőrök gyűrűjében tudott csak közlekedni a játékos, aki kedélyesen elbeszélgetett rajongóival.

A jelek szerint Schweinsteigernek nem volt ellenére a körülötte lévő felhajtás Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Bilgin S. Sasmaz

Schweinsteiger a hivatalos bemutatkozás előtt csupán az utazásáról posztolt egy képet rajongóinak. A fotón feleségével, a korábbi teniszcsillag Ana Ivanoviccsal látható, mindketten az útlevelüket mutatták, az "Útban Chicago felé!" képaláírással.

Schweinsteiger a Manchester Unitedtől igazolt a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicagóhoz, amelynél egy évre szóló szerződést írt alá.