Kigyulladt a Sanghaj Senhua stadionja

Sanghaj Senhua, stadion, stadiontűz, foci
This screenshot shows the Hongkou Football Stadium on fire in Shanghai, China, 28 March 2017. A fire broke out at the Hongkou Football Stadium at around 8:15am on Tuesday (28 March 2017), leading to temporary closure of Metro Line 3 exits 1&3 of the Hongkou Football Stadium Station. The Hongkou District’s fire department said the fire broke out at the rock climbing spot at the stadium. It was put out in an hour and there were no reports of injury. The home matches of Shanghai Shenhua are played at the stadium. Investigation on the cause of the fire is ongoing.
Vágólapra másolva!
Kigyulladt a Sanghaj Senhua labdarúgóklub stadionjának homlokzata kedden, de személyi sérülés nem történt.

A kínai város önkormányzatának közlése szerint egyelőre nem tudni, miért gyulladt ki a Hungkou Stadion, az ügyben folyik a nyomozás. A lángokat - amelyek csak a létesítmény egyik oldalán pusztítottak, a lelátókat és a pályát nem érintették - időben sikerült megfékezni.

"Szerencsére nincsenek áldozatok, sőt még a Senhua-címer is megmenekült" - írta egy szemtanú a világhálón.

Forrás: Imaginechina/Stringer - Imaginechina/Stringer

A kínai Szuperliga egyik leggazdagabb klubja nemrégiben igazolta le az argentin Carlos Tévezt, aki két év alatt 84 millió eurót keres, de a sanghaji csapat tagja a szenegáli csatár Demba Ba, a nigériai támadó Obafemi Martins és a kolumbiai középpályás Fredy Guarín is, a vezetőedző pedig az uruguayi Gustavo Poyet.

Forrás: Imaginechina/Yu jinmin - Imaginechina/Yu Jinmin