Kettős lábtörés lett Gareth Bale-ék ámokfutásának vége

Horizontal
Republic of Ireland's defender Seamus Coleman is taken from the pitch on a stretcher after being injured during the World Cup 2018 qualification football match between Republic of Ireland and Wales at Aviva Stadium in Dublin, Ireland on March 24, 2017. The game ended 0-0. / AFP PHOTO / Paul FAITH
Vágólapra másolva!
Sérülés miatt minimum fél évet kell kihagynia Seamus Colemannek, az Everton és az ír válogatott hátvédjének, aki kettős lábszártörést szenvedett a Wales elleni, péntek esti vb-selejtezőn.

Colemant a 0-0-ra végződő találkozó 69. percében küldte hordágyra Neil Taylor, aki azonnal piros lapot kapott.

A sérült ír játékos pokoli fájdalmakat élt át, mint kiderült, a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltörött. Azonnal kórházba szállították, szombat reggel megműtötték, a kórházban meglátogatta Martin O'Neill szövetségi kapitány és segítője, Roy Keane is.

Coleman oxigént is kapott a hordágyon Forrás: AFP/Paul Faith

A Telegraph információi szerint a 28 éves Colemannek várhatóan fél évet kell kihagynia, bár ez egy elég optimista becslés.

Taylor brutális becsúszása azért is okozott óriási felháborodást, mert néhány perccel korábban Gareth Bale úszta meg a piros lapot egy hasonlóan kíméletlen belépő után.

Olasz győzelem Buffon ezredik mérkőzésénhttp://www.origo.hu/sport/futball/20170324-olasz-focisiker-buffon-ezredik-merkozesen.html