Vágólapra másolva!
Egy kínos epizód sokat elmesél a milánói BL-döntő szervezéséről: egészen az ünneplő focistákig lehetett eljutni mindenféle jogosultság nélkül. Csak egy elegáns öltöny és magabiztos fellépés kellett hozzá.

Egy olasz futballszurkoló a biztonsági intézkedéseket kijátszva együtt ünnepelte a Real Madrid játékosaival a klub 11. BEK/BL-győzelmét a múlt szombati döntő után – írja a Marca nevű madridi sportlap angol oldala, videót is közölve bizonyítékként.

A 23 éves Gaspare Galasso még szelfiket is tudott készíteni a focistákkal, sőt Florentino Pérez Real-elnökkel.

Olyan ismerős ez a fehér pólós manus Galasso mellett Forrás: Origo


Némelyiket a Facebookon is megosztotta:

A másik nagy madridi sportlap, az As is megírta az esetet, kiemelve, hogy kétezer rendőr vigyázott a rendre a milánói San Siróban, az újságíróknak, például, tízlépcsős (!) ellenőrzésen kellett átmenniük a sajtóteraszig. A jól öltözött, magabiztos fellépésű fiatalember mégis bejutott, egy ízben azt a vérlázítóan arcátlan kérdést szegezve az elé álló biztonságinak, hogy "Komolyan tőlem akarsz jegyet kérni?"

Ez is bejött.

Olyannyira, hogy a fickó közelebb került a trófeához, mint James Rodriguez:

Galassónak nem ez az első ilyen mutatványa, 2012-ben a Napoli által megnyert Olasz-Kupa-döntő után lopózott be a pályára, és nagyszerű fotók készültek róla, amint az ünneplő focisták vállán vigyorog:

Nápoly királya Forrás: Origo