Vágólapra másolva!
Két döntőt elveszíteni bukásnak számít, jelentette ki Diego Simeone, az Atlético edzője, aki a Real Madrid elleni vesztes Bajnokok Ligája-finálé után úgy nyilatkozott, el kell gondolkodnia madridi jövőjéről.

A Real Madrid nyerte a labdarúgó-Bajnokok Ligája szombati döntőjét, miután a milánói fináléban az Atlético Madridot az 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel legyőzte.

A mérkőzés után Diego Simeone, a vesztes fél edzője úgy nyilatkozott, el kell gondolkodnia madridi jövőjéről.

– jelentette ki az argentin szakember, aki 2013–14-ben ugyancsak a Real ellen veszített hosszabbítás után 4-1-re úgy, hogy csapata a 93. percben 1-0-s győzelemre állt, a Real rendes játékidő ráadásában akkor egyenlített Sergio Ramos révén.

Diego Simeone csalódott Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Ez egy olyan pillanat a számomra, amikor el kell gondolkodnom a dolgokról. Egyelőre ennyi, egy ilyen vereség után ez logikus is. Büszke vagyok a játékosaimra, akik rendkívüli erőfeszítéseket tettek a Bajnokok Ligájában" – mondta Simeone, akit sok klub szívesen látna a kispadján.

A szakember korábban már elmondta, egyszer szívesen lenne az olasz Inter edzője.

A madridiak középpályása, Koke szerint azonban nem kell aggódni. „Bármit is tesz, a döntését tiszteletben fogjuk tartani. De azt hiszem, itt marad velünk" – mondta Simeonéról.