Nem megy Manchesterbe a Real Madrid sztárja

Karim Benzema, kézilabda
Real Madrid's French forward Karim Benzema poses on the pitch with the trophy after Real Madrid won the UEFA Champions League final football match against Atletico Madrid at the San Siro Stadium in Milan on May 28, 2016. Real Madrid beat city rivals Atletico for the second time in three years to win the Champions League for the 11th time. Filippo MONTEFORTE / AFP
Vágólapra másolva!
Bár pletykaszinten felmerült, hogy José Mourinho kinevezésével esetleg a Manchester Unitedhez szerződik, Karim Benzema, a Real csatára azt mondta, még évekig Madridban szeretne futballozni.

A szombati, Atlético felett aratott BL-döntős győzelem után a Real Madrid szurkolói fel is lélegezhettek: a csapat francia csatára, Karim Benzema ugyanis kijelentette, nem akarja elhagyni a klubot.

A francia válogatottból kihagyott csatár az idei szezonban 28 gólt szerzett - 24-et a Primera Divisiónban és négyet a Bajnokok Ligájában -, és José Mourinho manchesteri kinevezése óta felröppent a pletyka, hogy a portugál menedzser esetleg vele szeretné megerősíteni az angol klubot.

Karim Benzema és a BL-serleg Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A 28 éves csatár azonban azt mondta, nagyon jól érzi magát a spanyol fővárosban.

„Boldog vagyok, és remélem, még évekig itt futballozhatok. Köszönöm mindenkinek Madridban, hogy az életem részévé váltatok. Nagyon büszke vagyok a csapatra” – mondta.