Megint a végén koppant a két magyarral felálló Palermo

662360299 Vertical
Juventus' defender from Italy Leonardo Bonucci fights for the ball with Palermo's midfielder Norbert Balogh during the Italian Serie A football match Palermo vs Juventus on September 24, 2016 at the Renzo Barbera stadium in Palermo. A / AFP PHOTO / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Megint az utolsó pillanatban csúszott ki a győzelem a mindkét magyar játékosát pályára küldő Palermó markából a Serie A  25. fordulójában. 

Serie A, 25. forduló
Palermo-Sampdoria 1-1 (1-0)
gól: Nestorovski 31. - 11esből ill. Quagliarella 90.

Az egyre reménytelenebb helyzetben levő Palermo kezdhetettt volna reménykedni a bennmaradásban, ha legyőzi a Sampdoriát, és ehhez nagyon közel is került a mindkét magyarját a kezdőbe nevező szicíliai csapat.

Balogh Norbert Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A remekül futballozó Balogh Norbert büntetőt harcolt ki, amit Ilja Nestorovski értékesített, és a Palermo többször is közel került vezetése megduplázásához. A helyzetek azonban kimaradtak, és a

hajrában már inkább a védekezésre akart koncentrálni a hazai csapat, ezért mindkét magyar elhagyta a pályát.

A büntetés a hajrában jött el: Fabio Quagliarella a 90. percben vette be a Palermo kapuját. A döntetlennel a legmagyarabb csapat faragott egyet a már bennmaradó Empolival szembeni hátrányából, de így is hét ponttal van lemaradva.