Az egész világot átverték Van Gaal visszavonulásával

Louis van Gaal, Manchester United, foci
RUSSIAN FEDERATION, Moscow : Manchester United's Dutch coach Louis van Gaal looks on prior to the UEFA Champions League group B football match between PFC CSKA Moscow and FC Manchester United at the Arena Khimki stadium outside Moscow on October 21, 2015. AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
Vágólapra másolva!
Mégsem vonul vissza Louis van Gaal, a hollandokat a 2014-es világbajnokságon bronzéremig vezető edző.

A 65 éves holland szakember - aki tavaly májusban távozott a Manchester Unitedtől, azóta pedig nem ült le egy csapat kispadjára sem - szerdán mondta azt, hogy családi okok miatt nem szeretne már edzősködni.

A Cadena Ser spanyol rádiónak azonban most azt nyilatkozta, hogy félreértették a szavait, nem szeretne visszavonulni, csak egy évet pihenni.

Érző ember lettem - Van Gaal visszavonul

"Nem, nem vonultam vissza! - kezdte Van Gaal. - Csak egy évre kicsit kivonom magam a forgalomból,

Elszerződhettem volna Spanyolországba, egy hónapja a Valencia megkeresett, de nemet mondtam. Jövő júniusban vagy júliusban térjünk vissza arra, hogy folytatom-e a karrieremet!"

Mégis láthatjuk még Van Gaalt a pálya szélén? Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

Louis van Gaal megnyerte a Bajnokok Ligáját, az UEFA-kupát és bajnoki címet ünnepelhetett Spanyolországban ,Németországban és Hollandiában is. A holland válogatott mellett ült az Ajax, a Barcelona, az AZ Alkmaar, a Bayern München és a Manchester United kispadján is.