Az FA Wengert akarja az angol válogatott élére

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - ARSENAL v LIVERPOOL ANGLETERRE AOUT ARSENAL CHAMPIONNAT ENGLISH CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL LIVERPOOL PREMIER LEAGUE Soccer SPORT
Arsene Wenger the manager of Arsenal during the Premier League match between Arsenal and Liverpool played at The Emirates Stadium, London on 14th August 2016 - Photo Ben Queenborough / BPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Az FA úgy döntött, még egyszer megpróbálja meggyőzni Arsene Wengert, hogy vegye át az angol válogatottat a korrupciós ügye miatt lemondatott Sam Allardyce helyett.

Már az Európa-bajnokság után, Roy Hodgson lemondását követően is az Arsenal menedzsere volt az angol futballszövetség első számú célpontja, de Wenger közölte, nem kívánja felbontani még egy évig érvényes szerződését a londoniakkal.

Az FA azonban nem várhat, az Allardyce-szal történtek miatt sürgetnék a 66 éves menedzser kinevezését, de Stan Kroenke,

az Arsenal tulajdonosa egyáltalán nem hajlik a megegyezésre.

A Telegraph úgy tudja, már az asztalon van Wenger szerződéshosszabbítási ajánlata, amin már csak finomítania kell a feleknek.

Arsene Wenger nem zárkózott el a feladattól Forrás: DPPI media/ Ben Queenborough

Wenger egyébként, miután már nyáron szóba került, nem zárkózott el a feladattól. "Anglia a második otthonom, teljesen készen voltam, amikor kiestek Izland ellen az Európa-bajnokságról" - mondta a francia menedzser.