Atyavilág, hogy pofozza az élet szegény Sampdoriát!

662359785 Horizontal
Referee Piero Giacomelli (C) gestures during the Italian Serie A football match As Roma versus Sampdoria on September 11, 2016 at Olympic stadium in Rome. / AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
Vágólapra másolva!
A Sampdoria elképesztő pechesen indította a 2016/17-es idényt: a genovai csapatot mindenféle szerencsétlenség érte már idén, és a hétfői játéknapon sem kerülhették el a sorsukat.

A Samp a 17. helyen áll, egyetlen pontra a kiesőzónától, pedig

ha csak a játékukat nézzük, jóval feljebb kellene lenniük.

A zsinórban négy vereségnél járó genovaiak Rómában kezdték a sorozatot, ahol egy félidő alatt nagyon megverték a Romát.

A meccs azonban félbeszakadt, és 80 percig állt az óriási eső miatt, mire pedig visszatértek a csapatok, a hazaiak rendezték a soraikat, és fordítani tudtak: Francesco Totti a 93. percben lőtte be a megítélt kamu büntetőt (nevetséges 11-est fújt be a játékvezető Dzeko összeeséséért).

Itt szakadt félbe a római meccs Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A következő körben is átkozhatta a szerencsétlenségét a Sampdoria, hiszen a Milan ellen hasonló első félidőt hozott le, lőtt egy szabályos, de érvénytelenített gólt, és egyértelműen uralta a meccset. Aztán a második félidőben a Milan is összekapta magát, és egy Bacca-góllal győzött. Következő kör, hasonló helyzet: Bolognában az első félidőt brutálisan uralta Samp, de végül Nagy Ádámék győztek.

A széria betetőzése hétfőn esett meg: az 1-1-re álló Samp közel került, hogy elhozzon egy pontot Cagliariból,

de ebben saját kapusa, Emiliano Viviano akadályozta meg:

a kapus elképesztő bénázásának köszönhetően újra kikapott a Sampdoria.