Vágólapra másolva!
Ilary Blasinak nem tetszett, ahogy a Roma edzője bánt férjével.

Francesco Totti intézmény Rómában, még két nappal a 40. születésnapja előtt is gólt szerzett imádott csapatában, amely ennek ellenére kikapott Torinóban. Totti felesége, a korábbi modell, a napjainkban televíziós műsorvezetőként dolgozó Ilary Blasi az olasz sportnapilapban, a La Gazzetta dello Sportban nyilatkozott, és nem volt túl jó véleménnyel Luciano Spallettiről, a Roma edzőjéről.

Egy csók a meccs előtt is belefér Ilarytól Forrás: AFP

"Nem kritizálom a szakmai döntéseit, emberileg viszont csalódás számomra, és ahogy az előző szezonban viselkedett Francescóval,

Sokkal körültekintőbben kellett volna kezelnie a helyzetet, mégsem így tett. És ez nemcsak az én véleményem, a szurkolók is kiálltak Francesco mellett. Amikor februárban hazaküldte az edzésről, az teljesen szürreális volt, olyan, mintha az otthonából rúgta volna ki" – magyarázta Tottiné.

Spallettinek valóban volt egy ultimátuma, amikor azt mondta a vezetőségnek, hogy vagy ő, vagy Totti, ehhez képest végül mindketten maradtak, és ha Totti feleségében ilyen érzéseket szült az akkori feszült helyzet, akkor könnyen lehet, hogy a focistában is maradt tüske, vagyis nem kizárt, hogy ez a feszültség még mindig ott lappang kettőjük között. És abban is biztosak vagyunk, hogy Spalletti nem lesz jókedvű, ha az újságban elolvassa majd Blasi mondatait.