Vágólapra másolva!
A barcelonai trollok megtalálták maguknak a Real Madrid mezéről szavaztató kampányt. A Barca-csíkozású verzió sokáig jó helyen állt a versenyben.

A szurkolókkal terveztetné meg a Real Madrid sportszergyártója, hogy nézzen ki a csapat haramdik számú meze a következő szezonban. A Barcelona trollérzelmú drukkerei tettek róla, hogy a szavazás ne legyen sima, terveztek ugyanis több katalán verziót, és az egyikre bőszen szavazni kezdtek – írja az As spanyol sportlap angol nyelvű internetes kiadása.

A meghirdetett szabályok szerint a legtöbb voksot kapó száz tervből egy, a csapat valamelyik játékosát is a soraiban tudó zsűri választja majd ki a győztest, mely a 2017-18-as idényben a Real harmadik számú mezére kerül.

Jó, kicsit szokatlan, de nem néz ki rosszul Forrás: Origo


Az As csütörtöki cikke szerint a klasszikus gránátvörös-kék Barca-színekre csíkozott dizájn

az élbolyba került a szavazáson,

ami már önmagában elég vicces, függetlenül attól, hogy nyilván nincs esélye megvalósulni. Igaz, amikor péntek délelőtt megnéztük az állást, már nem volt ott a legnépszerűbbak között – vagy a Real-szurkolók ébredtek föl, vagy a szavazógépen igazítottak kicsit.

Nem ez az egyetlen provokatív terv egyébként a feltöltöttek között, van olyan is, amely a katalán zászló összeállítását kapta meg:

Formabontó Forrás: Origo