Vágólapra másolva!
Futballszurkolókat úgy még nem aláztak meg, mint a Steaua drukkereit a nagy rivális Dinamo mestertrolljai a kedd esti BL-selejtezőn. És a saját klubjuk még fizetett is érte.

Saját stadionjukban csináltak hülyét a Steaua Bucuresti szurkolóiból legnagyobb ellenlábasaik, a szintén bukaresti Dinamo drukkerei.

Kedd este a Steaua a Manchester City elleni BL-selejtezője első meccsét játszotta otthon. Maga a meccs borzasztóan alakult: a City úgy nyert 5-0-ra a román csapat ellen, hogy Sergio Agüero még két tizenegyest is kihagyott.

Hol vagyunk, emberek?

De mi ez a szörnyű eredmény ahhoz képest, ahogy az egész kezdődött: a Steaua ultrái kiguvadt szemmel nézték, hogy a meccs kezdetekor az egyik hosszanti lelátón bemutatott koreográfia a Doar Dinamo Bucuresti (Csak a Dinamo Bucuresti) feliratot rajzolja ki, ráadásul a gyűlölt klub piros-fehér színeiben.

Hogy fordulhatott ez elő a Steaua stadionjában?

Az esetről beszámoló román oldalak szerint az történt, hogy a néhány merész Dinamo-drukker a meccs előtt magát ezzel foglalkozó profi szakembernek kiadva megkereste a klubvezetőket egy koreográfia ötletével, majd amikor megkapták a megrendelést, el is helyezték a kellékeket a megfelelő székeken. A Steaua-szurkolók meg szorgalmasan együttműködtek, hiszen nem láthatták, távolról hogy néz ki a koreográfia.

Az eredmény:

Vagyis úgy tűnik, hogy a klub még fizetett is azért, hogy kiröhögtesse magát.

Augusztus 20-án Steaua–Dinamo rangadót rendeznek. Szeretnénk ott lenni.