Szétverték a Realt, a Milan elkapta a Bayernt

498499285
Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa (C) takes an unsuccessful shot past Liverpool's English midfielder Steven Gerrard (L) and Liverpool's Slovakian defender Martin Skrtel (R) during the English Premier League football match between Liverpool and Chelsea at Anfield in Liverpool, north west England on November 8, 2014. AFP PHOTO / PAUL ELLIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Nem indult jól a felkészülési időszak a sztárcsapatoknak, a Real Madrid és a Bayern München is kikapott. Conte Chelsea-je legyőzte a Liverpoolt.

A Bayern Münchent irányító Carlo Ancelotti egykori csapata, a Milan ellen kezdte meg a felkészülést az International Champions Cupon. A fordulatos mérkőzésen Niang góljával vezetett az olasz csapat, de Ribéry és Alaba góljaival fordítottak a németek. Ezután az olaszok percei következtek, Bertolacci egyenlített, majd Kucka a vezetést is visszavette, de a 90. percben egy 11-esből újra egyenlített a Bayern, így büntetők döntöttek - méghozzá az összes büntetőjét értékesítő Milan javára.

A Real Madrid jóval kellemetlenebb vereséget szenvedett, a PSG már 3-0-ra is vezetett, amikor Marcelo 11-esből megszerezte a madridiak szépítőgólját. A meccs hőse a PSG védője, Thomas Meunier volt, aki öt perc alatt kettőt vágott a BL-győztesnek.

A Chelsea legyőzte a Liverpoolt Forrás: AFP/Paul Ellis

Pasadénában Antonio Conte Chelsea-je (négyvédős felállásban) egy korai Gary Cahill-góllal legyőzte a Liverpoolt. A londoniak jobban játszottak ellenfelüknél, de Cesc Fabregas kiállítása miatt a hajrá meleg lett számukra, ám a Pool nem tudott kiegyenlíteni.

Felkészülési mérkőzések
Bayern München–Milan 3–3 – 11-esekkel 3–5
gól: Ribéry (29., 90. – 11-esből), Alaba (38.) ill., Niang (23.), Bertolacci (49.), Kucka (61.)
Real Madrid–Paris Saint-Germain 1–3
gól: Marcelo (44. – 11-esből), ill. Ikone (2.), Meunier (35., 40.)
Chelsea–Liverpool 1–0
gól: Cahill (10.)