Ronaldo elég tuskó tud lenni, ha zavarják vásárlás közben

TOPSHOTS Horizontal EUROPEAN CHAMPIONSHIP FOOTBALL BUST ANGRY SHOUTING
Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity on goal during the Euro 2016 group F football match between Portugal and Austria at the Parc des Princes in Paris on June 18, 2016. / AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
Vágólapra másolva!
A portugál klasszis Beverly Hillsben próbált nyugodtan shoppingolni, és aki ezt nem tartotta tiszteletben, az könnyen megkaphatta a magáét.

Cristiano Ronaldo nem lassít, továbbra is teljes fordulatszámon élvezi az Eb-győzelem után megérdemelt nyaralást. Ibizáról Los Angelesbe vezetett az útja, ahol Beverly Hills híres vásárlóutcáján, a Rodeo Drive-on igyekezett felfrissíteni ruhatárát.

Az csak természetes, hogy ahol megjelenik, ott eluralkodik a hisztéria, de most már azt is láthatjuk, hogy aki átlép egy határt, azzal

nem bánnak kesztyűs kézzel.

Ezt az a fiú is megtapasztalhatta, akit a rajongóknak foghegyről válaszolgató Ronaldo felkent egy kirakatra, majd még a szép nagyra nőtt testőrtől is kapott egy nyomatékosító taszítást.

Abban az üzletben pedig, ahová Ronaldo beteszi a lábát, csak azoknak van helyük, akik hozzá hasonlóan komoly vásárlási szándékkal lépnek be, nem pedig, hogy a Real Madrid sztárját fényképezgessék.