Guardiola büntetett, és megtiltotta a pizzát is a ManCitynél

guardiola manchester city
Manchester City's Spanish football coach Pep Guardiola poses for photographs outside the Etihad Stadium in Manchester, northern England, on July 8, 2016. Pep Guardiola has warned his Manchester City players that they have to prove themselves all over again following his arrival at the club. / AFP PHOTO / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.
Vágólapra másolva!
Josep Guardiola vezetőedző megtiltotta, hogy pizzát egyenek a Manchester City labdarúgói.

"Néhány üdítőitalt is kiiktatott a menünkből, és természetesen a pizza meg a nehéz ételek sem engedélyezettek" - nyilatkozta Gaël Clichy. A francia balhátvéd azt is elárulta, van néhány játékostársa, aki némi súlyfelesleggel küzd, ezért büntetésből nem edzhet a csapattal.

Munkába állt Manchesterben Forrás: AFP/Oli Scarff

A Gurdian közben arról írt, hogy a 100 millió fontos átigazolási keretből megmaradt pénzt az új Neymarra is költheti Guardiola.

A Manchester City a múlt héten elveszítette első nyári felkészülési mérkőzését, 1-0-ra kikapott Guardiola előző csapatától, a Bayern Münchentől.

A Manchester United elleni hétfői meccs a rossz időjárás és a pekingi stadion gyepszőnyegének állapota miatt elmaradt. A City közép-európai idő szerint szerdán 13.30-tól játssza következő edzőmérkőzését a kínai Sencsenben a Borussia Dortmund ellen.