Még el sem kezdődött a szezon, de már besokallt az Inter edzője

Roberto Mancini, Inter, Internazionale, foci
Inter Milan's Italian coach Roberto Mancini addresses a press conference after the UEFA Europa League first-leg, Round of 16 football match VfL Wolfsburg vs FC Internazionale Milano in Wolfsburg, northern Germany on March 12, 2015. Wolfsburg won the match 3-1. AFP PHOTO / RONNY HARTMANN
Vágólapra másolva!
Az olasz futballban néha a feje tetejére állnak a dolgok, és most épp az Internél van káosz, mert úgy tűnik, Roberto Mancini még a szezon előtt lelécel.

Az edző ugyanis megelégelte, hogy

a csapathoz érkező új kínai befektető nem áldoz pénzt az igazolásokra,

és a Corriere dello Sport nevű lap tényként írta, hogy Mancini távozik.

Ami tény,

eddig csak az argentin középpályás, Éver Banega érkezett a Sevillától,

pedig hallani lehetett a portugálokkal Eb-győztes Joao Mario és a Lazio olasz válogatott középpályása, Antonio Candreva leigazolásáról is.

De Boer és Leonardo neve is felmerült

Mancini persze az ilyenkor megszokott módon tagadta, hogy távozni akarna, de máris elindultak a találgatások, hogy ki lehet az utódja, felmerült a legutóbb az Ajaxnál dolgozó Frank de Boer, valamint a csapatot korábban már irányító brazil Leonardo neve is.

Közben a Juventushoz távozó

Gonzalo Higuaínt elvesztő Napoli Mauri Icardit környékezte meg,

vagyis az edző után a csapatkapitány helyzete is bizonytalan a csapatnál, és ha ez még nem lenne elég, a PSG a Bajnokok Kupája nevű nemzetközi sorozatban 3-1-re nyert az Inter ellen. Szóval van gond bőven, a pályán és azon kívül is, ami nem túl jó előjel az Inter-szurkolók számára, akik amúgy sem voltak elkényeztetve az elmúlt években.