Vágólapra másolva!
A Copa Americára készülő brazil labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Panama csapata ellen barátságos mérkőzésen.

A coloradói Commerce Cityben rendezett összecsapáson a dél-amerikai együttes már a 2. percben vezetést szerzett Jonas révén, majd a 73. percben Gabriel Barbosa alakította ki a végeredményt.

A találkozón az utolsó tíz percre pályára lépett Kaká is, aki 2014 óta nem szerepelt a brazil válogatottban és most Douglas Costa sérülése miatt került a csapatba.

Az első gólt szerző Jonas 32 góllal zárt a portugál Benficában, amivel a gólkirályi címet is begyűjtötte, a brazil válogatottban viszont 2011 novembere először talált be, igaz volt egy hosszú szünete, mert 2012 és 2016 március között nem hívták be.

Ez volt a Copa-főpróba

Hiányzik ugyanakkor a keretből Neymar, mivel ő - klubjával, a Barcelonával történt megegyezés értelmében - csak az olimpián játszik majd. A brazilok az Egyesült Államokban sorra kerülő, pénteken kezdődő Copa Americán Haitival, Peruval és Ecuadorral szerepelnek egy csoportban.

Kolumbia megcsapta Haitit

Haiti Kolumbiával találkozott Miamiben, és utóbbi csapat 3-1-re nyert. Dayro Moreno a 12., Juan Cuadrado az 54., Roger Martinez pedig a 71. percben volt eredményes. A haitiak gólját Wilde-Donald Guerrier szerezte a 34. percben.

A kolumbiaiak az amerikaiakkal játsszák a nyitómeccset a Copán, illetve még Costa Ricával és Paraguayjal szerepelnek egy csoportban.