Vágólapra másolva!
Labda volt, spori - szokták mondani azok a játékosok, akik pontosan érzik, hogy telibe trafálták az ellenfél lábát, de azért megpróbálják meggyőzni a bírót ennek az ellenkezőjéről. A norvég ötödosztályban egy 15 éves játékos tapasztalta meg, milyen, amikor úgy száll bele az ellenfél, hogy a labdát esélye nincs elérni.

Az eset az Aurskog-Höland - AFSK meccsen történt, amikor a vendégcsapat játékosa, Ayoub Blomberg hátulról, páros lábbal szinten ráugrott Marius Kolstad térdére és bokájára.

4:27-nél látható a videón a brutális alakítás:

Kolstad a fájdalomtól üvöltve a földön maradt, miközben társai közül többen is elégtételt akartak venni a merénylettel felérő megmozdulás miatt Blombergen, akit kiállított a bíró.

A bíró nem látott még ilyen durvaságot

A meccset vezető Eddie Olav Dysterud a Dagbladetnek azt nyilatkozta, vérzik a szíve, amikor ilyen jelenetet lát a futballpályán. "40 évig játszottam, és tíz éve vezetek meccseket, de ez volt a legszörnyűbb dolog, amit láttam" - mondta Dysterud.

Kolstad állapotáról az edzője csak annyit mondott, várni kell még pár napot, hogy kiderüljön, pontosan mennyire súlyos a sérülése.