Vágólapra másolva!
Több angol lap, köztük a tekintélyes Telegraph is azt írja, az elmúlt 48 órában a Manchester United vezetősége biztosította José Mourinhót arról, hogy ő lesz a csapat menedzsere a következő szezonban. 

Előbb a The Sun, majd a The Telegraph írta meg, hogy bármi történjék is az utolsó fordulókban Angliában, Louis van Gaal biztosan nem tarthatja meg az állását. A Telegraph hozzáteszi, aláírt szerződés továbbra sincs, de egy formális beszélgetés során odaígérték a kispadot a portugál szakembernek.

Bár sokan, köztük a United legendái is szívesebben látnák a csapat élén Ryan Giggset, a klublegendának valószínűleg még várnia kell a lehetőségre, hiszen

a világ egyik leggazdagabb klubja két éve nem találja önmagát.

Az angolokat az a kérdés foglalkoztatja, Giggs vajon vállalja-e, hogy a harmadik edző (Moyes és Van Gaal után Mourinho) segédedzője legyen.

José Mourinho Forrás: AFP

A ManUnited FA-kupa-döntőt játszik május 21-én, és még megszerezheti a BL-induláshoz szükséges helyezést a Premier League-ben is, de a csapat semmilyen játéka miatt akkor is elbocsátják Van Gaalt, ha teljesíti a minimális célként megfogalmazottakat a csapatnál.