Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázsnak egyelőre nem úgy sikerül a törökországi kaland, ahogy tervezte: sorozatos gyengébb teljesítménye után a legutóbbi fordulóban már a kispadra került, de menedzsere, Vörösbaranyi József egyelőre nem gondol arra, hogy új csapatot keressen a válogatott csapatkapitányának. 

„Ez a mostani nem az a szituáció, amikor meg lehet sértődni, és Balázs is tudja, hogy karrierje szempontjából a legfontosabb fél év előtt áll – mondta Vörösbaranyi a Nemzeti Sportnak. – Pontosan tudja, játszania kell. 20-án a Fenerbahce ellen játszik a Bursaspor, és én biztos vagyok benne, hogy Balázs ott lesz a kezdőcsapatban.”

A sportlap azt is írja, hogy bár a játékosok nem beszélnek róla, akadoznak a fizetések is a klubnál, és török értesülésekre hivatkozva négymillió euróra becsülte az összeget, amivel a vezetők a játékosoknak tartoznak.

A futballisták a napokban megkapták a novemberi fizetésüket,

de a decemberi és a januári összeggel tartozik nekik a klub.

Dzsudzsák Balázs Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin

Az ügynök szerint az Eb-n nagyot dobhat majd Dzsudzsák, de beismerte, hogy a török bajnokságból nehéz visszatérni komoly európai bajnokságba. A napokban mi is írtunk róla, hogy a Bursaspor kínai és katari ajánlatokra vár, hogy megszabaduljon alulteljesítő légiósaitól, köztük Dzsudzsák Balázstól is.