Mourinho visszavágyik természetes közegébe

Chelsea manager Jose Mourinho speaks during a press conference Kiev. Ukraine Chelsea manager CHELSEA SPORT FOOTBALL nurphoto Jose Mourinho speaks PRESS CONFERENCE SQUARE FORMAT
José Mourinho megint a bírókat ócsárolta
Vágólapra másolva!
José Mourinho először adott interjút, mióta elküldték a Chelsea-től. A portugál szakember elmondta, egyáltalán nem élvezi a tétlenséget, és hamarosan visszatér. 

Mourinhót, aki szombaton feltűnt a Hertha-Dortmund Bundesliga-meccsen, a GQ arról kérdezte, élvezi-e a szabadságát, mire a portugál azt felelte, nem lehet teljesen boldog, amíg nem kerül vissza "természetes közegébe".

"Egyáltalán nem élvezem. Egyszerre akarok magam körül tudni mindent, amit szeretek - válaszolta Mourinho. - Velem lehet a családom, velem lehetnek a barátaim, lehet nyugodt életem, amit egyébként szintén kedvelek, és így is a futball közelében tudnék maradni. Mindet akarom egyszerre, egyiket sem akarom feladni."

José Mourinho Forrás: NurPhoto/Danil Shamkin

"A teljes boldogsághoz mindenre szükségem van, ezért hamarosan visszatérek a futballba. Úgy gondolom, nekem ez a természetes közegem. Mióta az eszemet tudom, dolgozom, és 2000 óta edző vagyok. Amikor 2007-ben elhagytam a Chelsea-t, egy kicsit leálltam, ez most a második rövid szünetem.

- tette hozzá Mourinho.