Balotelli sérülést színlelt, hogy telefont vehessen

mario balotelli
Balotellinek nem szabad rombolnia a klub imázsát
Vágólapra másolva!
Újabb remek történet került elő Mario Balotelliről. A jelek szerint Liverpoolban fontosabb volt neki egy új telefon, mint az edzés.

A frissen a Milanhoz szerződött Mario Balotelli dicstelen liverpooli időszakában egyszer sérülést színlelt az edzésen, hogy minél előbb beszerezhesse az új iPhone 6-ot – írja a Liverpool Echo.

Hogy lehet meg neki előbb, mint nekem?!

A lap szerint az történt, hogy Balotelli meglátta egyik csapattársa kezében a legújabb típust, és a szemtanúk elmondása szerint bosszankodni látszott. Az edzést ugyan elkezdte, de pár perc múlva sérülésre panaszkodott, ezért bement az öltözőbe. Amikor a csapattársak másfél óra múlva követték, egy boldog Balotellit találtak ott, a kezében az új mobillal, meg pár tartalék példánnyal.

Biztos most is van nála 3-4 mobil Forrás: AFP


A történet tökéletesen passzol a Balotelli-jelenséghez, bár a csatár nemrég azt nyilatkozta, már megváltozott.

– mondta a Gazzetta dello Sportnak.

A Milannál jól ismerik a válogatott csatárt, ezért úgy szerződtették, hogy szigorú viselkedési szabályrendszert írtak elő neki. A szerződése tiltja az extravagáns hajviseletet, a kirívó öltözködést és a bulizást.

Balotelli egyébként elég reálisan látja önmagát. az említett interjúban például azt is mondta: "Lehet, hogy nem kedvelnek, de sosem ártottam senkinek.