Németh Krisztián hiába örült a látványos kapásgólnak

Németh Krisztián Sporting Kansas City
KANSAS CITY, KS - MARCH 08: Krisztian Nemeth #9 of Sporting KC controls the ball as Ronald Zubar #23 and Chris Duvall #25 of New York Red Bulls defend during the game at Sporting Park on March 8, 2015 in Kansas City, Kansas. Jamie Squire/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Németh Krisztián végig pályán volt a Sporting Kansasben, amely 1-1-re végzett a Houston Dynamo ellen az amerikai labdarúgó-bajnokságban.

A Kansas jó előjelekkel készült a meccsre, mivel nem is olyan régen 3-1-re győzött a Houston ellen a kupában, és a magyar válogatott csatár akkor gólt és gólpasszt is szerzett.

A Kansas most is jól kezdett, Feilhaber szöglete után Dwyer fejelt a jobb sarokba. A hazai csapat sokáig őrizte az előnyét, aztán a 77. percben a Houston ugyanolyan forgatókönyv alapján egyenlített, egy beívelés után Clark emelkedett a legmagasabbra, és a jobb alsóba bólintott.

Az utolsó percekre Sturgis kiállítása miatt emberelőnybe került a Kansas, és a hosszabbításban egy pillanatra úgy tűnt, sikerül is ezt kihasználni: Feilhaber tette a labdát a védők mögé bemozgó Némethnek, aki kapásból a jobb sarokba lőtt, de nem örülhetett, mert a partjelző lest jelzett. És a visszajátszás alapján ha kicsivel is, de neki volt igaza.

2.23-nál látható Németh meg nem adott gólja:

Az 1-1 azt jelenti, hogy a Kansas 4., azaz rájátszást érő helyen áll, a Houston viszont csak 8., így bele kell húznia, ha nem akar lemaradni a szezon legizgalmasabb részéről.