Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo flörtbe kezdett egy brazil származású ausztrál modellel, akitől aztán kosarat kapott.

A 22 éves modell, Aline Lima egy üzenetet küldött a Real Madrid sztárjának Instagramon, amikor megtudta, hogy Ronaldo Ausztráliában turnézik a csapatával. Lima arról érdeklődött, hogy a barátja által küldött rajongói üzenet eljutott-e Ronaldóhoz.

Ronaldo kissé más irányba terélte a beszélgetést, és flörtölni kezdett a modellel, akitől azt kérte, hogy küldjön magáról képet, amikor éppen az edzőteremben készül. Lima erre azt válaszolta, hogy nem szeretne küldeni, mert a barátja nem örülne neki, mire Ronaldo lazán azt reagálta,

Mindent megpróbált

Ronaldo ezután sem adta fel, elkérte a modell telefonszámát, majd jegyeket ajánlott neki a Real Manchester City elleni meccsére, amelyet a spanyolok 4-1-re nyertek meg, és a háromszoros aranylabdás is betalált.

Ez most nem jött össze:

Később Lima megkérdezte a focistát, megoldható-e, hogy a hatalmas rajongójának számító barátja találkozzon vele, de Ronaldo erre is a maga módján felelt: "Igen, szépségem, de ezt nem egyszerű megoldani. De különben sem egy pasival akarok találkozni, hanem veled". A találkozóból végül semmi nem lett.

Ronaldo januárban szakított Irina Sajk orosz topmodellel, azóta több szépséggel is összeboronálták, előbb az olasz Alessia Tedeschivel hozták hírbe, majd nemrég a Wall Street Farkasában hírnevet szerzett Robbie Margot-ra repült rá.