Vágólapra másolva!
José Mourinho a rá jellemző stílusban válaszolt Rafa Benítez feleségének, aki őt kritizálta egy korábbi nyilatkozatában.

Benítez felesége, Montse a La Region nevű spanyol lapnak azt nyilatkozta, hogy férje az edzői pályafutása nagy részét azzal töltötte, hogy a Mourinho által hátrahagyott romokat takarította el. Három olyan klub is volt, ahol mindketten megfordultak, a Chelsea, az Inter és a Real Madrid.

Mourinho nem lenne Mourinho, ha válasz nélkül hagyta volna Benítez feleségének megjegyzését. "A hölgy egy kissé összezavarodott. A férje Roberto di Matteo távozása után ment a Chelsea-hez, a Real Madridnál pedig Carlo Ancelottit váltotta. Az egyetlen klub, ahol rögtön utánam lett edző, az Inter volt, ahol hat hónap alatt tönkretette Európa akkori legjobb csapatát, amely megnyerte a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot és az olasz kupát. Jobb lenne, ha a hölgy inkább a férje diétájával törődne, és akkor kevesebb ideje lenne velem foglalkozni" - vágott vissza Mourinho.

Mourinho nem hagyta szó nélkül a kritikát Forrás: AFP

A két edző között korábban is voltak már szópárbajok, amikor Mourinho a Chelsea-t, Benítez pedig a Liverpoolt irányította, és úgy tűnik, Benítez feleségének nyilatkozata most ismét fellobbantotta a tüzet.