Vágólapra másolva!
A Barca egykori elnöke, Joan Gaspart szerint a Real Madrid vezetője, Florentino Pérez elnökként egy nagy nulla, hiába kedveli magánemberként. 

Gaspart az El Partido de las 12 című műsorban beszélt egykori ellenfeléről, akiről bevallotta, hogy magánemberként nagyon megkedvelte. „

„Emberként kedveltem, üzletemberként tiszteltem, de elnökként nem az én szám íze szerint intézte a klub ügyeit. Ott volt például a Figo-ügy, ami komoly károkat okozott nekünk” – utalt az egykori Barca-elnök Pérez ügyes manőverére, amivel leigazolta a katalánok legnagyobb sztárját, Luis Figót.

Florentino Perez a Real Madrid elnöke Forrás: AFP/Dani Pozo

Gaspart kitért a Barcelonát sújtó szankciókra is, amelyeket a katalán függetlenséget hangoztatató szurkolói miatt kapott. „A büntetés roppant túlzó, ráadásul én úgy gondolom, mindenkinek joga van elmondani a véleményét egy őt is érintő ügyben.”

Aktuális téma Xavi és Casillas távozása közti különbség, Gaspart ezzel kapcsolatban elmondta, annak idején simán leigazolta volna a Real kapusát, akit remek játékosnak tart. „El kell fogadnunk, hogy az emberek mindenhol másképp intézik a dolgaikat. Szerettem volna, ha Iker is hasonló búcsút kap, mint Xavi, de az igazság az, hogy őt az utóbbi időben már rendszeresen támadták a szurkolók.”