Vágólapra másolva!
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a PSG tulajdonsaival tárgyalt Katarban, és az egyik téma a France Football nevű magazin szerint Cristiano Ronaldo lehetséges eladása volt.

A PSG eddig sem arról volt híres, hogy fukarkodna a pénzzel, ha átigazolásról van szó, ráadásul az UEFA most kedvező döntést hozott a párizsiakkal kapcsolatban, akiket a pénzügyi Fair Play alapján először még arra köteleztek, hogy idén nem költhetnek többet 60 millió eurónál.

A klub azonban kijárta az UEFA-nál, hogy ne limitálják a játékosvásárlásra költött összeget, ami után ismét olyan ajánlatot tehetnek a kiszemeltekért a PSG katari tulajdonosai, amelyet nem szégyellnek. Hetek óta már téma, hogy Zlatan Ibrahimovic távozhat a klubtól, és ha ez megvalósul, akkor egyrészt felszabadul egy komolyabb összeg, másfelől pedig kell valakit hozni a helyére, aki hasonlóan megbízhatóan szállítja a gólokat.

Márpedig ilyen szempontból Ronaldo tökéletes megoldás lenne, és a PSG nem először kacérkodik a gondolattal, hogy lecsapjon a Real Madrid portugál sztárjára. Hogy aztán a Realt és a játékost meg tudják-e győzni, az más kérdés, de az biztosnak tűnik, hogy ha komolyan gondolja a PSG, akkor 100 millió euró körüli ajánlatot kell tennie, hogy egyáltalán legyen esélye az üzletre.