Vágólapra másolva!
A Real Madrid nem érdeklődik a Juventus francia labdarúgója, Paul Pogba iránt, áll a spanyol klub csütörtöki közleményében. Időközben kiderült, hogy Rafa Benítez nem hosszabbít Nápolyban, így egyre valószínűbb, hogy ő veszi át a Real irányítását. 

A bajnoki idényt a második helyen záró fővárosi együttes a honlapján megjelent kommünikében az olasz La Stampa napilap értesüléseit cáfolta, amelyek szerint a klub ajánlatot tett a 22 éves középpályásért.

"A Real Madrid sem a Juventusszal, sem a játékos ügynökével nem áll kapcsolatban, az újságban megjelent információ valótlan" - közölték. Pogba bajnokságot és Olasz Kupát nyert a torinói együttessel, amely érdekelt a Bajnokok Ligája jövő szombati döntőjében, ahol a spanyol bajnok Barcelonával találkozik majd.

Benítez már elköszönt Nápolytól

Időközben kiderült, hogy Rafael Benítez nem hosszabbítja meg júniusban lejáró szerződését a Napolival. A Carlo Ancelotti távozása miatt a spanyol bajnoki második Real Madriddal is hírbe hozott spanyol szakember családi okokkal indokolta döntését.

Rafael Benítez még egy fontos meccs erejéig a Napoli edzője Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

"Mindig szomorú elmenni egy olyan helyről, ahol az emberek jól bánnak veled, de világos, hogy itt lejárt az időm és valami mást kell keresnem a jövőre" - mondta az 55 éves edző, aki Európa Liga-elődöntőig vezette a Napolit, amelynek kispadján még egy tétmérkőzés vár rá: a harmadik, még Bajnokok Ligája-indulást érő pozícióért vív ki-ki meccset a Lazióval vasárnap.