Síri csendbe burkolózott az EL-döntő

554886759
Dnipro's Brazilian forward Matheus (99) is helped by Dnipro's defender Artem Fedetskiy after being injured during the UEFA Europa League final football match between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the Narodowy stadium in Warsaw, Poland on May 27, 2015. AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
Vágólapra másolva!
Néhány nagyon hosszúnak tűnő pillanatra senkit nem érdekelt, mi lesz a Dnyipro-Sevilla Európa Liga-döntő végeredménye: az ukránok brazil játékosa, Matheus összeesett a pályán. 

A rendes játékidő vége előtt nem sokkal síri csend borult a varsói stadionra. A Dnyipro játékosa, Matheus jelezte egy társának, hogy nem érzi jól magát, majd mikor odalépett hozzá, összeesett és elájult.

Matheus a frászt hozta mindenkire Forrás: AFP/Jorge Guerrero

A játékost percekig próbálták magához téríteni a pályán, végül hordágyon vitték le a telt házas közönség dübörgő tapsvihara közepette.

Az első hírek szerint Matheus már jól van, egy korábbi összefejelés során szerzett enyhébb agyrázkódása miatt ájult el a pályán.

Valószínűleg egy orrtöréssel megússza a dolgot, de jól ráhozta a frászt a helyszínen és a tévé előtt ülő nézőkre. A mérkőzést a Sevilla nyerte 3-2-re, győzelmével a sorozat történetének legeredményesebb klubja lett.