Kedden döntenek Dárdai Pál jövőjéről

Dárdai Pál ideiglenes vezetőedző vezetőedző Berlin, 2015. április 18.
Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015.
Berlin, 2015. április 18. Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015. április 18-án. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Vágólapra másolva!
A keddi közgyűlésen várhatóan megerősíti tisztségében Dárdai Pál vezetőedzőt a Bundesliga élvonalában maradt Hertha BSC labdarúgóklub.

A berliniek a szombati zárófordulóban 2-1-es vereséget szenvedtek a Hoffenheim otthonában, de ezzel együtt is kiharcolták a bennmaradást.

- közölte a meccs után Michael Preetz klubmenedzser.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Lukas Schulze

Fabian Lustenberger csapatkapitány ugyancsak marasztalná a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó trénert, aki február óta megbízott edzőként irányítja a Herthát:

A küszöbön álló tárgyalások során

a felek Dárdai magyarországi megbízatásáról is egyeztetnek,

a magyar válogatott június 13-án már Európa-bajnoki selejtezőt vív Finnországban.

"Az egyik építkezésről megyek a másikra" - utalt a szakember a folytatásra, majd hozzátette: vakáció gyanánt szeretne a nyáron öt-hat napot a családjával tölteni.