Messi és Ronaldo nélkül is létezik álomcsapat

Ronaldo, foci, brazil
BRAZIL, Rio de Janeiro : Brazilian former football star Ronaldo Nazario gestures during a friendly match at the Mario Filho --Maracana-- stadium within a test event, in Rio de Janeiro on April 27, 2013. The Maracana stadium will host the upcomig Confederations Cup --next June--, the Brazil 2014 FIFA World Cup and the 2016 Summer Olympics. AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA
Vágólapra másolva!
A brazil Ronaldo összerakott egy öttagú álomcsapatot az UEFA.com kérésére, és - a Barcában és a Realban is megfordult zseni - némi meglepetésre Cristiano Ronaldót és Lionel Messit sem válogatta be.

Zinedine Zidane-nal Madridban lettek jó barátok, négy évvel azt követően, hogy a francia két gólt fejelt a Brazília elleni vb-döntőben.

Diego Maradonát annak ellenére betette a csapatába, hogy a volt Napoli-ász a brazilok örök ellenségének, Argentinának a legendája.

Forrás: AFP/Vanderlei Almeida

A Flamengo egykori kiválósága, Zico volt Ronaldo példaképe gyerekként, így ő sem maradhatott ki az együttesből.

Minden brazil, így Ronaldo számára is Pelé minden idők legjobbja, a Fekete Gyöngyszem három vb-címig jutott.

A 4+1-es álomcsapatban nincsen kapus, viszont Ronaldo saját magát is betette előre, ahol csak be kell vágnia az emítettektől kapott passzokat. Mondjuk a befejezésekben tényleg ő volt a világ legjobbja.