Hat sztárját rúgja ki a Manchester City

Yaya Touré
Manchester City's Ivorian defender Yaya Touré shoots to score their third goal during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester on March 25, 2014. Manchester City won 3-0. AFP PHOTO/PAUL ELLIS - RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A Manchester City alaposan átalakítja a keretét a nyáron, sajtóhírek szerint legalább öt sztárjátékosától válik meg a klub, és nem kizárt, hogy új edző is érkezik a csapathoz.

A Telegraph írja, hogy a Manchester Citynél eljött az idő az idősödő keret megújítására, hiszen a csapat egyébként is csalódást keltő szezont zárt. A lap hozzáteszi, hogy a ManCity kerete a legidősebb az európai topklubok között, ezért feltétlenül szükséges lenne hasonló minőségű, de jobb korban levő játékosokat igazolni.

A fentiek miatt a City eladná a nyáron Samir Nasrit, Yaya Tourét, Gael Clichyt, Edin Dzekót, Aleksander Kolarovot and Stevan Joveticet. Közülük Touré és Nasri távozása nem meglepő, az elefántcsontparti egy ideje nem találja a hangot Pellegrini edzővel, Nasri pedig többet akar játszani.

Yaya Touré állítólag "már nem a régi" Forrás: AFP/Paul Ellis

Az idei év is jelentős bukás Manchesterben, a SkySports mégis úgy tudja, Pellegrini marad a csapat edzője, ha nem sikerül elcsábítani Pep Guardilát a Bayern Münchentől.