C. Ronaldo újabb szédületes rekordja

504075035 TOPSHOTS
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs SD Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2015.   AFP PHOTO/ JAVIER SOR
TOPSHOTS Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs SD Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2015. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo egymás után az ötödik idényében jutott el legalább 50 gólig.

A Real Madrid portugál támadója a Málaga elleni meccsen előbb kihagyott egy tizenegyest, majd a 93. percben azért megszerezte a szokásosnak mondható gólját, miután Javier Hernandez passza után csak az üres kapuba kellett passzolnia.

Ronaldónak ez volt minden sorozatot tekintve az 50. gólja az idényben, ezzel egymás után az ötödik szezonban jutott el a félszáz találatig, amire még nem volt példa a spanyol futball történetében. A mostani szezonban szerzett 50-ből harminckilencet a bajnokságban, nyolcat a BL-ben, kettőt az Európai Szuperkupában, egyet pedig a spanyol kupában jegyzett.

Ronaldo első realos idényében 33 gólig jutott, azóta viszont mindig elérte az ötvenes határt, a legjobban a 2011-12-es szezonban termelt, amikor 55 meccsen 60-szor volt eredményes. Mivel a Real idén hét meccset - hat bajnoki és az Atlético elleni BL-negyeddöntő visszavágója - még biztosan játszik, Ronaldo könnyen megdöntheti a saját rekordját.