Enyhítettek Ibrahimovic eltiltásán

Zlatan Ibrahimovic, PSG, foci
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Bordeaux and Paris-Saint-Germain on March 15, 2015 at the Chaban-Delmas stadium in Bordeaux, southwestern France. AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT
Vágólapra másolva!
Enyhített a korábbi, négymeccses eltiltáson a Francia Profi Labdarúgóliga, így a Paris Saint-Germain svéd csatárának, Zlatan Ibrahimovicnak csupán három mérkőzést kell kihagynia.

Ibrahimovic azért kapott négy mérkőzésre szóló eltiltást, mert március 15-én durván megsértette Girondins Bordeaux elleni 3-2-es vereség után a játékvezetőt. "Már 15 éve futballozom, de még soha nem láttam ilyen bírót, mint ebben a szaros országban. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t" - mondta akkor az excentrikus, 33 éves játékos az öltözőbe menet.

Az enyhítés azt jelenti, hogy a támadó nem léphet pályára a Nice, a Lille és a Metz ellen, de a május 2-i, nantes-i bajnokin ismét ott lehet a kezdőcsapatban.

Csak három meccset kell kihagynia Forrás: AFP/Nicolas Tucat

A Paris Saint-Germain közleményben jelezte, örül a döntésnek, és egyben arra kérte a klubokat, tartózkodjanak az ügy kommentálásától, és a PSG is hasonlóképpen fog cselekedni a jövőben más ügyek kapcsán.