Athéni kórházban a Budapesten megsérült görög focista

Panajotisz Tahcidisz
Panajotisz Tahcidisz
Vágólapra másolva!
Miután elhagyták a Honvédkórházat, Vangelisz Morasz és Panajotisz Tahcidisz kedden Veronába, Jannisz Fetfacidisz viszont - a klubja engedélyével - Athénba repült. A három, Olaszországban légióskodó görög futballista hétfő reggel sérült meg egy taxiban a magyar-görög Eb-selejtező másnapján.

Fetfacidisz engedélyt kért a Chievótól, hogy Verona helyett Athénba reülhessen, mivel a társainál komolyabb a sérülése. Az Origo görögországi forrásból úgy értesült, hogy a középpályás fején keletkezett sebet több öltéssel kellett összevarni. A 24 éves futballistán még további vizsgálatokat végeznek el, de már nem Budapesten, hanem Athénban.

A Veronába repült Morasz és Tahcidisz jól vannak. "Jó reggelt. Még egyszer szeretnék hálát adni az istennek, hogy jól vagyok. Köszönöm az üzeneteiteket, kedvesek vagytok. Minden jót mindenkinek!" - írta az Instagramon közzétett fotója mellé kedden Panajotisz Tahcidisz.

Panajotisz Tahcidisz láthatóan már jól van Forrás: Panajotisz Tahcidisz / Instagram

A három görög futballista hétfő reggel a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton sérült meg egy közúti balesetben, melynek halálos áldozata is volt.