Újabb Barca-játékost vegzál az adóhivatal

Xavi Hernandez
Barcelona's midfielder Xavi Hernandez celebrates their victory with the trophy at the end of the Spanish Super Cup second leg football match FC Barcelona vs Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 28, 2013. The game ended in a draw 0-0. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, Gerard Piqué és David Villa után újabb Barca-játékos kerülhet összetűzésbe az adóhivatallal: spanyol lapértesülések szerint Xavi négymillió euróval tartozik a spanyol adóhatóságnak be nem fizetett járulékok miatt. 

A spanyol adóhivatal ellenőrei nem először járnak a klubnál, korábban Piqué, Villa és Lionel Messi is összetűzésbe került a hivatallal be nem fizetett adó miatt. Piqué 2,5 milliója amúgy kispályás Messi 56 milliós hátraléka mellett, és Xavi is jóval közelebb áll a védőhöz a maga négymilliós tartozásával – írja a La Vanguardiára hivatkozva a Sport24.

Xavi valószínűleg ki fogja tudni fizetni a büntetést, a Barcelonát 16 év után elhagyó 35 éves középpályás évi 10 millió eurót fog keresni katari klubjánál, az Al-Szaddnál.

Xavi + Katar Forrás: AFP/Lluis Gene