Vágólapra másolva!
Az U20-as világbajnokságra készülő korosztályos válogatottunk 1-1-es döntetlent játszott Fehérváron a torna egyik nagy esélyesének számító mexikói válogatottal. A közép-amerikaiak csak a hajrában tudtak kiegyenlíteni. 

Magyarország-Mexikó 1–1 (0–0)
Magyarország: Bukrán (Ordasi, 31., Székely Gy., 59.) – Marcsek (Polgár, a szünetben), Bobál D. (Kecskés, a szünetben), Osváth (Nagy Á., a szünetben) – Pongrácz, Mervó (Bereczki, 31.), Németh M. (Vida M., 31., Madarász, 59.), Kalmár (Csábi M., 59.), Berecz (Nagy D., 31., Bobál G., 59.) – Varga Sz. (Medgyes, 31., Zsótér, 59.), Balogh N. (Farkas Z., 31., Kővári, 59.). Szövetségi edző: Bernd Storck
Mexikó: A. Torres – R. González, V. Guzmán, P. Jaquez, E. Aguirre – E. Gutiérrez, H. Lozano, K. Gutiérrez, M. Laínez – A. Díaz, G. Martínez. Szövetségi edző: Sergio Almaguer
Gólszerző: Bereczki (50.), ill. Lozano (86.)

A botrányos bemutatkozása óta a válogatottat irányító Bernd Storck csapata nagyszerű játékot nyújtott az első félidőben, mégis csak a második játékrész elején sikerült megszereznie a vezetést: Vida remek labdájával Bereczki Dániel lépett ki a védők között, és a kapu bal alsó sarkába passzolt.

Bernd Storck Forrás: Olympiacos.org/

A gól után a CONCACAF-zóna bajnokságát megnyerő Mexikó átvette a játék irányítását, több komoly helyzetet is kialakított, és végül a 86. percben ki is egyenlítettek Lozano góljával. Nem sok hiányzott a még nagyobb bravúrhoz, hiszen a szünet után a védekezésre kényszerülő magyar válogatott jól állta a sarat.

A május 30. és június 20. között Új-Zélandon sorra kerülő tornán a magyar válogatott Nigériával, Brazíliával és Észak-Koreával szerepel egy csoportban.