Vágólapra másolva!
A PSG - hogy elejét vegye a komolyabb versenyfutásnak - nagyjából százmillió eurós ajánlatot tett a Juventus középpályásért, Paul Pogbáért - írja az olasz Sport Mediaset. 

A 100 millió euró úgy jön ki, hogy a franciák felajánlották Edinson Cavani (~ 50 millió euró) és Marco Verratti (~ 30 millió) játékjogát, amit ráadásul megfejelnének 20 millió euró készpénzzel is.

Paul Pogba, az olasz bajnokság legértékesebb játékosa Forrás: AFP/Marco Bertorello

A Mediaset szerint viszont bármennyire is csábító az ajánlat, nem biztos, hogy üzlet lesz belőle, hiszen Cavani fizetési igénye évi 10 millió euró körül van, amennyit a Juventus semmiképp sem akar kifizetni neki, és maximum ennek a 60 százalékát garantálná.

Mivel semmiképp sem vehető biztosra, hogy ebbe belemegy az uruguayi csatár, a Juventus máris megnevezte elsődleges célpontját erre az esetre: a Palermo csatárával, Paulo Dybalával akarják pótolni a 2016-os idény végén távozó Carlos Tévezt.

A 21 éves argentin Dybala ára 40 millió euró körül lehet, amit a Juve úgy szerene előteremteni, hogy nagyjából 20 millió euróért előbb eladja Fernando Llorentét, aki után több spanyol csapat -elsősorban a Valencia - is érdeklődik.