Vágólapra másolva!
Luis Enrique már nem csak Lionel Messivel, hanem a Barca többi rangidősével sincs beszélő viszonyban. Az öltöző hangadói nehezen viselik a spanyol edző szigorú vezetői stílusát, hamarosan borulhat a bili Barcelonában. 

Bár a január elején kibukott Messi-Luis Enrique csata után a felek a sajtóban kibékültek, a goal.com spanyol lapértesülésekre hivatkozva azt írja, az argentin sztár továbbra sincs beszélő viszonyban a spanyol szakemberrel, ráadásul csatlakozott hozzá az öltöző rangidőseinek egy része is.

A játékosoknak nem tetszik, hogy Luis Enrique fegyelmet tart az öltözőben, és bár Josep Maria Bartomeu elnök annyit elért, hogy a játékosok megígérték, a közös célok érdekében alávetik magukat az edző akaratának, a gyakorlatban ebből kevés valósul meg. Olyan hírek is vannak, hogy a sztárok közül néhányan nyíltan szembeszegülnek Luis Enriquének edzésen, és inkább külön munkát végeznek.

Messi és Luis Enrique nem találják a hangot Forrás: AFP

Luis Enriquének nem ez az első ilyen ügye, amikor a Roma edzője volt, a szezon első tétmeccsén (egy elbukott EL-selejtezőn) lecserélte Francesco Tottit, ami meg is alapozta a római sztárral való kapcsolatát. Az év végén elbocsájtották.