Balotelli vagy hősként távozik, vagy Liverpoolban fog megdögleni

mario balotelli, liverpool
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli reacts during the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road in London on October 19, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint a védence még sosem élt át ilyen rossz időszakot, mint most a Liverpoolnál. 

A játékosügynök a La Gazzetta dello Sportnak beszélt a Balotelli körül kialakult helyzetről.

"Az a terv, hogy itt marad az Anfielden, és összeszedi magát. Legutóbb hétfőn találkoztunk, akkor azt mondtam neki: 'ide figyelj, négyéves szerződésed van, nem viszlek innen sehova. Vagy felszívod magad, és 60-70 millió euróért cserébe hősként távozol, vagy Liverpoolban fogsz megrohadni'. Ez volt az első alkalom, hogy így beszéltem egy játékosommal, de úgy éreztem, fel kell ráznom" - mondta Raiola, aki szerint Olaszországban más ember volt Balotelli, de a Poolban nagyon maga alá került.

Mario Balotelli pocsék napokat él Liverpoolban Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Milánóban nyugodt volt, kiegyensúlyozott. Most viszont kutyául érzi magát, soha nem volt ilyen rossz passzban. A Liverpoolnál nem babusgatta senki, megkapta a lehetőséget, de nem tudott élni vele. Kikerült a kezdőcsapatból, aztán megsérült és nyolc hétre kidőlt a sorból. Teljesen elvesztette a ritmust" - ismerte el Raiola.

Mario Balotelli 2014 augusztusában 16 millió fontért került a Milantól a Liverpoolhoz, azóta mindössze két gólt szerzett a csapatban. Ennek ellenére a Lazio mindent megtesz, hogy megszerezze, de Raiola nyilatkozata alapján erre nem sok esély mutatkozik.