Vágólapra másolva!
Meglehetősen feszült meccset játszott egymással a Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Atlético és a Barcelona, a hazaiak kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Voltak a találkozón megmosolyogtató jelenetek is, az első félidőben például a labdáért harcoló, és a pályára visszafutó Jordi Albát a partjelző tette ártalmatlanná, aki a bedobást jelezve a zászlójával fejen csapta a Barca balbekkjét.

A madridiak éppen Jordi Alba megmozdulása miatt dühöngtek az első félidő végén, Antoine Griezmann lövése ugyanis elakadt a kifordulva blokkoló védő kezében, ebből pedig indult a Barca-kontra, amelyet éppen a hatalmas sprintet kivágó Jordi Alba fejezett be, aki Neymarral lövetett gólt. Az Atlético-játékosok elmaradt büntető miatt reklamáltak a bírónál, és Gabi annyira hevesen szájalt, hogy a második félidőre már nem jöhetett ki.

A szünet után is ingerültek maradtak Diego Simeone fiai, ezt tanúsítja az a jelenet, amikor a török középpályás, Arda Turan a cipőjével vette célba ugyanazt az asszisztenst, aki egy félidővel korábban leütötte Jordi Albát.

A stoplis elrepült a partjelző feje fölött, de majdnem eltalált valakit mögötte, Arda Turan pedig ártatlan arccal kérte vissza a cipőjét, mintha nem is ő hajította volna el idegesen. A török légiós sárga lapot kapott a dobásért, de azon sem csodálkoztunk volna, ha a bíró kiállítja őt.