Vágólapra másolva!
Tomas Rosicky a Brighton elleni FA-kupa találkozón hatalmas gólt szerzett, emellett gólpasszal is segítette csapatát a 3-2-es győzelem alkalmával. Nem mindenki volt azonban elégedett a teljesítményével, az egykori angol válogatott hátvéd, Phil Neville sem.

Az Arsenal középpályása néhány egészen finom cselt is bemutatott, többek között azt, amikor úgy passzol, hogy az ellenkező irányba néz. Ez a megoldás Ronaldinho kedvence, a mérkőzés alatt Rosickynak többször is sikerült ezzel megetetnie az ellenfél védőit.

A BBC One műsorában szakértőként dolgozó Phil Neville nem osztotta azok nézetét, akik szerint ezek fantasztikus megoldások voltak. "Ha ezt valaki edzésen csinálja, valószínűleg én lettem volna az első, aki páros lábbal teszi alkalmatlanná a játékra."

Neville megjegyzése nem maradt szó nélkül az Arsenal-szurkolók körében, ezután arra kényszerült, hogy tisztázza a helyzetet, a felháborodott kommentekre a Twitteren reagált. Az egykori Manchester United-hátvéd azzal érvelt, hogy Rosicky nem elég jó játékos ilyen cselek használatához.

A játékos edzője, Arsene Wenger nem értett egyet Neville véleményével, de higgadtan reagált a szakértő szavaira. "Ha szereted a futballt, szereted Rosickyt."