Vágólapra másolva!
Nem született gól az újonc Dunaújváros és a vendég Budapest Honvéd találkozóján a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Folytatódik a Honvéd vesszőfutása: a csapat 9 meccse nyeretlen, és idén még egyszer sem nyert idegenben.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Dunaújváros Pase-Budapest Honvéd 0-0
Dunaújváros, 1000 néző, v.: Iványi
sárga lap: Csehi (57.), illetve Vidovic (32.)

Dunaújváros Pase: Nagy G. - Villám, Farkas V., Sárközi, Csehi - Lázár Zs., Böőr (Dodlek, 90.), Nikházi - Orosz, Petneházi, Zsótér (Thiago, 74.)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Kosnic, Baráth, Vidovic - Vécsei, Godoy, Hidi - Prosser (Czár, 85.), Youla, Holender (Bobál G., 73.)

Élvezetes első félidőt láthatott a közönség, mindkét csapat támadólag lépett fel, így mindkét fél előtt adódtak helyzetek, de a kapusok jól védtek, illetve a Honvéd gólját les miatt nem adta meg a játékvezető.

A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban, aztán a kispestiek is ritmust váltottak, és kapujukhoz szegezték ellenfelüket, de ez sem vezetett eredményre. A hajrában is mindkét együttes bátran rohamozott a győztes gól megszerzéséért, de egyik sem járt sikerrel, így maradt a gól nélküli döntetlen.

A kispestiek kilenc meccs óta nyeretlenek az élvonalban, továbbá idegenben még egyszer sem győztek ebben az idényben, a mostani volt a harmadik döntetlenjük.