Vágólapra másolva!
A Real Madrid spanyol válogatott védője, Nacho Fernández a klub edzőkomplexumában exkluzív interjút adott Farkas Norbertnek, a Sport TV riporterének, amelyben edzőiről és játékostársairól is beszélt.

Nacho Fernández a Castillából került a Real Madridhoz, de saját nevelésű játékos. 2011-es debütálása óta egyre nagyobb szerepet kap a csapatban, hol saját posztján, középhátvédként, hol szélső védőként számít rá Carlo Ancelotti. Az első csapatba viszont még José Mourinho hozta fel, ezért élete végéig hálás lesz neki.

Mourinho és Ancelotti is bízott benne

„Nagyon jó kapcsolatban voltunk, nagyon sokat beszélgettünk. Rengeteget segített, minden téren. Ha a helyzet úgy hozta, akkor megadta a lehetőséget az első csapatban. Bízott bennem, és azt hiszem, egyszer sem okoztam neki csalódást" - mondta Nacho a portugálról, de Carlo Ancelottiról is beszélt.

A 24 éves középső védő már BL-győztesnek mondhatja magát Forrás: AFP


"Ancelotti, csakúgy, mint Mourinho, nagy bizalommal viseltetik irántam. 2014 nyarán volt egy pillanat, amikor az emberek elbizonytalanodtak, hiszen nem tudták, hogy Nacho megy vagy marad. Nekem azonban nem voltak kétségeim, én itt akartam folytatni. Ancelotti támogatása is kellett ahhoz, hogy hosszú távú szerződésben állapodjak meg a klubbal”.

A Real sztárjai is hétköznapi srácok

A spanyol válogatott védő szerint a Real Madridot zseniális futballisták alkotják, akik azonnal befogadták, és az első perctől kezdve nagyon sokat segítettek neki. "Teljesen normális, hétköznapi srácokról van szó, akiknek nem esik nehezükre leülni és nyilatkozni. Az emberek azt gondolják, hogy két lábbal a föld felett járnak, de szó nincs ilyenről, teljesen normális, segítőkész, kedves emberek, és emellett kiváló csapattársak".

Nacho Fernández arról is beszélt, milyen nagyra tartja Cristiano Ronaldót.

Ronaldo a tökéletes játékos

"Számomra minden kétséget kizáróan Ronaldo a tökéletes játékos. Minden nap keményen dolgozik, bivalyerős és olyan gyors, mint a szél. Nincs hibapontja. Úgy fejel, hogy az párját ritkítja. A tízes skálán a maximumot érdemli!”

A Nacho Fernándezzel készült interjú teljes egészében a Sport TV Fieszta című műsorának 100. adásában, kedd este 19 órától lesz látható a Sport1-en.