Négyet lőtt a Real, kettőt Ronaldo

504075791 Real Madrid's Colombian forward James Rodriguez (C) celebrates with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (R) after scoring during the Spanish league football match SD Eibar vs Real M
Real Madrid's Colombian forward James Rodriguez (C) celebrates with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (R) after scoring during the Spanish league football match SD Eibar vs Real Madrid CF at the Ipurua stadium in Eibar on November 22, 2014. AFP PHOTO / RAFA RIVAS
Vágólapra másolva!
Nem okozott gondot a Real Madridnak az Eibar legyőzése a spanyol bajnokság 12. fordulójában. Ronaldo már húszgólos, pedig hol van még a vége?

Primera División, 12. forduló:
Eibar-Real Madrid 0-4 (0-2)
gól: James (23.), Ronaldo (43. és 83. - 11-esből), Benzema (69.)

Bátran kezdett az Eibar a Real ellen, de Carlo Ancelotti csapata játszotta a maga játékát, ami a félidő felénél gólban is megmutatkozott, igaz Bale beadása a lesen álló Benzemán pattant meg.

A Real még a szünet előtt megduplázta az előnyt, Ronaldo szépen csavart a bal felsőbe. Fordulás után még egyértelműbben uralták a játékot a vendégek, Marcelo harciasságának köszönhetően növelték is az előnyüket, Benzema bikázta be a lecsorgót.

James Rodriguez és Marcelo ünnepel, a háttérben Ronaldo Forrás: AFP/Rafa Rivas

Mi más maradt volna a végére, mint még egy Ronaldo-gól? A portugál szabadrúgását kezezés és 11-es követte, a sértett maga állt a mészpont mögé, és nem is rontott. Ezzel Ronaldo már húszgólos a bajnokságban, ami még a harmadánál sem tart, ráadásul egy meccsen sérülés miatt nem is játszott.

A győzelemmel a Real biztosan éllovas marad a forduló után is.